Bij Metido Varsseveld, zijn we niet alleen geïnteresseerd in caravans uit Nederland, maar we hebben ook een voorliefde voor caravans uit het buitenland. Dus, als u overweegt uw caravan te verkopen, ongeacht waar deze vandaan komt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Of uw caravan nu uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië of welk ander Europees land dan ook afkomstig is, we staan klaar om hem te verwelkomen. We begrijpen dat avonturiers hun caravans vanuit het buitenland meenemen en dat ze speciale herinneringen met zich meedragen. Bij Metido Varsseveld waarderen we die internationale reislust en staan we klaar om uw caravan een nieuw avontuur te bieden, waar dat ook moge zijn.

Dus, als u uw caravan zonder gedoe wilt verkopen, of deze nu uit Nederland of elders komt, vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. We kunnen zelfs aan de hand van het kenteken van uw caravan de benodigde gegevens automatisch opvragen. En als uw caravan iets speciaals heeft, zoals een voortent, luifel, mover of zelfs een geheim compartiment voor souvenirs van over de grens, laat het ons zeker weten!

Bij Metido Varsseveld zijn we er trots op dat we caravans van over de hele wereld een nieuw thuis kunnen bieden. Verkoop vandaag nog uw caravan en laat hem het volgende grote avontuur tegemoet gaan, waar dan ook ter wereld! 🌍