WE KOMEN HEM HALEN!

Als u een opkoper zoekt voor uw caravan die in het buitenland staat, dan bent u bij Metido aan het goede adres. Metido is namelijk gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van uw caravan uit bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk, Italië of Portugal. Wij regelen de aankoop en transporteren de caravan naar Nederland.

Het werkt heel simpel; u biedt uw caravan eenvoudig aan via deze website, per whatsapp op het nummer 06-14958941 of per mail: info@metido.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-14958941 of 0315-241629. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de gegevens te checken, we doen een bod en als u akkoord gaat zorgen wij voor de betaling, de vrijwaring en het transport van de caravan. Op deze manier hoeft u niet zelf meer met uw caravan naar Nederland te rijden en bent u totaal ontzorgd.

Metido koopt al jaren caravans in Spanje, zoals Marbella en ook door heel Europa. We zijn een vertrouwd en familiair no-nonsens bedrijf sinds 1934. Bij ons is afspraak altijd afspraak.

Als u wilt weten wat het kost om uw caravan te laten transporteren van Spanje naar Nederland neem dan contact met ons op. Wij verzorgen alles en zorgen ervoor dat de caravan voor uw deur arriveert, of op welke plek u ook maar wenst.