Ben je momenteel bezig met een opleiding tot (socialmedia)marketeer en ben je op zoek naar manieren om wat extra geld te verdienen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Als het gaat om SEO-marketing, heb jij (bijna) alle geheimen al ontrafeld. Je bent handig met tools zoals Yoast en Google bedrijfspagina’s, en je staat altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Bij ons bieden we je een geweldige leerervaring die perfect aansluit bij jouw interesses. Je zult niet alleen zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband met MetIdo. Hierdoor krijg je de kans om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen. Metido is een gevestigd in- en verkoopbedrijf in de auto- en caravanbranche en heeft sinds 1934 een uitstekende reputatie. Bovendien zijn we RDW Erkend, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste normen in de branche.

Als je meer wilt weten over MetIdo en wat we doen, kun je een kijkje nemen op onze website www.metido.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een beter beeld te krijgen van ons bedrijf en wat we te bieden hebben.

Heb je interesse?
Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en te bespreken hoe we kunnen samenwerken. Wie weet brengt deze kans je niet alleen extra geld, maar ook waardevolle ervaringen waar je in de toekomst veel profijt van zult hebben.