Wij regelen het voor u!
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw geliefde caravan die zich momenteel in het buitenland bevindt? Zoek niet verder, want bij ons bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van caravans en campers uit diverse landen. Of uw caravan nu schittert aan de kust van het prachtige Gardameer in Italië of ergens anders in het adembenemende Oostenrijkse landschap staat, ons toegewijde team staat voor u klaar.

Over ons

Ons bedrijf, dat al sinds 1934 bestaat, is een gevestigd en betrouwbaar familiebedrijf met een reputatie van no-nonsense aanpak en uitstekende service. Wij staan garant voor onze beloftes, want bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak.

Hoe werkt het een caravan of camper verkopen?

Het proces om uw caravan aan ons aan te bieden is eenvoudig en probleemloos. U kunt moeiteloos uw caravan aanmelden via onze gebruiksvriendelijke website. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via WhatsApp op het nummer 06-14958941 of via e-mail op info@metido.nl.

Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 06-14958941 of 0315-241629. Zodra wij uw aanbieding ontvangen, gaan wij direct aan de slag. Ons deskundige team zal persoonlijk contact met u opnemen om alle benodigde gegevens te controleren en een aantrekkelijk bod op uw caravan uit te brengen. Als u akkoord gaat met ons bod, regelen wij de betaling, vrijwaring en het transport van uw caravan. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de logistiek, want wij nemen alles professioneel uit handen.

Enkel transporteren vanuit het buitenland naar Nederland?

Als u alleen geïnteresseerd bent in het transporteren van uw caravan vanuit het buitenland naar Nederland, dan kunnen wij ook dat voor u regelen. Onze ervaren transporteurs zorgen ervoor dat uw caravan veilig en op tijd op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Of u nu wilt dat uw caravan bij uw voordeur wordt bezorgd of op een andere specifieke locatie, wij regelen het graag voor u.

Maakt u zich geen zorgen over het transporteren van uw caravan van Oostenrijk of Italië naar Nederland. Bij ons bedrijf geloven we in eerlijke tarieven en duidelijke communicatie. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u een vlekkeloze ervaring te bieden gedurende het hele proces.

Conclusie:

Kies voor ons als uw betrouwbare partner bij het opkopen en transporteren van uw waardevolle caravan uit het buitenland. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij een probleemloze en zorgeloze verkoopervaring. Met ons bent u verzekerd van een vlotte en professionele afhandeling, waarbij uw tevredenheid altijd onze hoogste prioriteit heeft.