Uw voertuig direct verkopen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
U kunt maximaal 10 foto's tegelijk uploaden.

Onze werkwijze:

Onze werkwijze:

Verkoop van uw occasion aanmelden

Beantwoord enkele vragen op ons taxatieformulier en voeg enkele foto’s toe.
U ontvangt een bevestigingsmail, en wij zullen contact met u opnemen. Mochten er nog vragen zijn, dan ontvangt u van ons een tweede formulier met het verzoek om deze zo volledig mogelijk in te vullen.

Taxatie

Nadat u alle vereiste gegevens met ons hebt gedeeld, komen we graag bij u langs om uw caravan, camper, auto of motor te taxeren. Dit is eerlijker. Bedenk zelf eens, kunt u een voertuig taxeren op basis van een foto? Door ons bezoek zijn we in staat om een eerlijk en marktconform bod uit te brengen waar zowel u als wij tevreden mee kunnen zijn.

Financiële afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod? Dan regelen wij de financiële afhandeling. Dit kan op de ouderwetse manier, met contante betaling, of via een bankoverschrijving. Ido Wisselink zal ook de vrijwaring verzorgen. We zijn RDW-erkend en kunnen dit ter plekke regelen. Verkoop zonder zorgen, veilig en vertrouwd.

Overdracht van uw occasion

Meestal nemen we uw occasion na betaling direct mee. Het kan echter voorkomen dat er nog persoonlijke spullen van u in de camper, caravan of auto liggen. In goed overleg is er veel mogelijk om de overdracht uit te stellen.

Online uw occasion verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.