Uw voertuig direct verkopen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
U kunt maximaal 10 foto's tegelijk uploaden.

Onze werkwijze:

Aanmelden verkoop van uw occasions

Beantwoord enkele vragen van ons taxatieformulier en stuur enkele foto’s mee.
Uw ontvangt een bevestigingsmail en wij nemen contact met u op. Mochten wij nog vragen hebben ontvangt van ons een tweede formulier met het verzoek deze zo compleet mogelijk in te vullen.

Taxeren

Nadat uw alle gevraagde gegevens aan ons heeft gedeeld. Komen wij graag bij u langs om uw caravan, camper, auto of motor te taxeren. Dat is wel zo eerlijk. Zeg nou zelf, kunt u een voertuig taxeren vanaf een foto? Door het bezoek zijn wij instaat om een zo goed en marktconform bod uit te brengen waar u en wij tevreden over kunnen zijn.

Financiële afhandeling

Gaat u akkoord met het door ons geboden bod? Dan regelen wij het financiële afhandeling. Ouderwets handje klap met contante betaling of via bankoverschrijving. Ido Wisselink zorgt tevens voor de vrijwaring. Wij zijn RDW erkend en kunnen dit ter plekke regelen. Zonder zorgen verkopen. Veilig en vertrouwd.

Overdracht van uw occasion

Vaak nemen wij uw occasion na betaling mee. Echter kan het bijvoorbeeld zijn dat er nog spullen van u in de camper/caravan of auto kunnen liggen. In goed overleg is veel mogelijk om de overdracht uit te stellen.

Online uw occasion verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.