Ik heb Ido benadert om eventueel een auto van mij te kopen. Wat me bij de ontmoeting meteen opviel is dat het een persoonlijk contact was en dat hij waardeerde dat ik hem liet komen. Wat ook opviel is dat hij de auto niet afkraakte zoals vele handelaren doen. Het was een gelijkwaardig contact en bij een kopje koffie werden we het eens over de prijs. Daarna werd alles snel en vakkundig afgehandeld bij mij thuis. En wat ik leuk vond is dat Ido mij na een paar weken liet weten dat hij de auto had verkocht en dat iedereen tevreden is…

Wil je géén gedoe met particuliere kopers dan raad ik Ido aan.

Groet, Godfried


Ik wilde van mijn bedrijf bus af en heb toen Ido gebeld.
Plus punten: hij komt zelf vrijblijvend kijken en geeft gelijk een goed bod.

Ido is zeker niet opdringerig, ik was namelijk nog bezig met een andere te zoeken, hij gaf me gewoon de tijd. Werd gelijk weggebracht om de belettering eraf te laten halen.

Kortom het is me uitstekend bevallen, op tijd je geld, gelijk de vrijwaring.

Bert Huinink


waarom metido
Snel en eenvoudig uw occasion verkopen? Lees waarom Metido u perfecte partner is om uw voertuig op te kopen.